Televisie

Al snel na mijn Master Film- en Televisiewetenschap raakte ik betrokken bij de opstart van het food kanaal 24Kitchen, waar ik met een klein team het wiel moesten uitvinden van het maken van Nederlandse kookprogramma's. Zo combineerde ik mijn twee passies: media en eten.

 

Bij 24Kitchen heb ik mij kunnen ontplooien, niet alleen als redacteur en programmamaker, maar ook als receptontwikkelaar.

 

Vervolgens ben ik met een hoop ervaring en culinaire kennis gaan toeren door food/medialand: HelloFresh, Allerhande, maar ook programma's bij RTL4, VPRO en Omroep MAX. Daar heb ik het programma Kook mee met MAX als eindredacteur en receptenschrijver opgestart. Ook Bak mee met MAX en Makan mee met MAX heb ik mogen maken. In het MAX Magazine heb ik een eigen kookrubriek gehad en voor de app van Heel Holland Bakt heb ik bakrecepten bedacht. Bij MAX Vandaag heb ik een eigen online kookitem, Dit kookt MAX Vandaag.

 

Sinds een paar jaar schuif ik aan bij praatprogramma's als het gaat over eten en presenteer ik het programma Keuken van Utrecht op RTV Utrecht, waarin ik op zoek ga naar streekproducten en mooie initiatieven om het platteland te verrijken en om stukjes platteland naar de stad te brengen. Kortom, eten, eten, eten.

 

Wil je met me samenwerken? Leuk! Je kunt hier contact met me opnemen.